2398 Views

Ferdigstilles i disse dager!

I disse dager ferdigstilles årets første utgave av magasinet Padling! Dette er en ekstra spennende prosess fordi nå i Padlings 20 års jubilieum vil innholdet i magasinet endres og ny padlende redaktør startet i januar.

Februar 26, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Som leser vil du merke at magasinet nå vil dekke mye mer av bredden i padleNorge og vi er stolte av å kunne presentere et innblikk i både kajakkpolo, parapadling, packraft, surfski, brottpadling og utriggerkanoer i første magasin. Her kan du lære mye nytt om en gren av padling du kanskje ikke kan noe som helst om!
I tillegg vil det dukke om noen freske faste spaltister som med glede deler sin kunsskap og gir deg helt konkrete tips på det de er særdeles god på! Disse vil vi introdusere her på nettsiden i løpet av de kommende ukene.

Vi ferdigstiller årets første magasin i løpet av kommende uke. Deretter følger trykking og distribusjon. For deg som er abonnent vil magasinet dette ned i din postkasse i slutten av mars. Omtrent en uke etterpå finner du magasinet i Narvesenkioskene over hele landet.

I skummet på bildet ser du Jon Fredrik «Fekken» Arnesen. I den kommende utgaven prøver han å formidle hvorfor brottpadling er livet! Bildet er tatt av Per Olav Lund.

Bare til å glede seg, folkens!
God helg!

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy