aktuelt

Dette bildet sto på trykk i Padling 5.2019 og motivet er Turid Melums padleviking. Det ble tatt en herlig sommerdag i padleeldoradoet Åstfjorden i Trøndelag.
Vant GPS for bilde i Padling 5

Turid Melum ble trukket ut som vinner av fjorårets Blinkskuddkonkurranse, og vi i Padling gratulerer. Det flotte bildet hennes sto på trykk i Padling 5 og hadde tittelen «Avslappende ruller». Hun har mottatt premien, en Garmin GPSMAP 86i håndholdt GPS med Iridium satellittkommunikasjon fra Seatronic, til en verdi av 5.699 kroner. Melum ser frem til å lære mer om navigasjon, og hun håper på å få god bruk for premien på turer i nye områder.

Artikkelforfatteren koser seg. Kolsåstoppen i bakgrunnen.
En nybegynners betroelser

Høsten 2015 flyttet vi (kona og jeg) inn i et sameie ytterst på Konglungen i Asker. Til sameiet hører også en flott kajakkslipp og stativer til lagring av kajakker. Det var lagt godt til rette for de i sameiet som ønsket å oppleve Oslofjorden fra kajakk.

Etter regn kommer sol

Noen ganger er været grått, surt og kaldt. Da er det ikke alltid så lett å motivere seg for padletur. Kan det bli en bra padleopplevelse av dette, liksom? Men kanskje er det nettopp en opptur som venter, dersom du finner fram tørrdrakta, støvlene, kajakken og de andre remediene – og kommer deg ut på bølgjan blå.