2640 Views

Vinn en tørrdrakt i fotokonkurransen 2022!

I 2022 holder vi fotokonkurranse her i Padling!

Februar 24, 2022
Skrevet av:

Laila Johanne Reigstad

Og det er enkelt å bli med: send oss ditt beste padlebilde i denne sesongen, gjerne med både folk og farkoster på!
Vi trekker ut bilder som kommer på trykk i årets fire magasiner, i tillegg til at bildene kommer her på nettsiden. Første magasin kommer i slutten av mars.

Premien trekkes i desember og har en verdi på 10 149 kr!

Vinneren får en tørrdrakt fra finske Ursuit gitt av Eian Fritid i Mjøndalen, og havkajakkboken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»!

Les mer om den flotte premien under bildet!


Tørrdrakten Ursuit AWS 4-Tex

Kvalitetstørrdrakten Ursuit AWS 4-Tex har et enkelt og rent design med fokus på komfort og bevegelighet. Den kommer i forskjellige størrelser og du kan selv velge om du vil ha unisex- eller damemodellen. Drakten har mansjetter i 2,5 mm neopren i hals og på håndledd. Glidelåsen er plassert fremme, drakten er forsterket i sete og knær, og detaljer som lomme og refleks er inkludert. Drakten er gitt av Eian Fritid i Mjøndalen og har en verdi på 9900 kr!

 

«Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk»

Kanskje har du Våttkortet fra Introkurs eller Grunnkurs i havkajakk, eller kanskje har du ikke tatt noen padlekurs i det hele tatt. Boken «Alt nybegynneren trenger å vite om havkajakk» kom ut høsten 2021 og fungerer som ditt oppslagsverk der du får konkrete svar på alt fra utstyr, smart padleteknikk og trafikkregler på sjøen, til nyttige apper, hvor mye vind du tåler, og hav du trenger som sikkerhetsutstyr. Se på boken som en forlenget versjon av padleinstruktøren du hadde, rett hjem til deg! Boken har en verdi på 249 kr.

Så nå er det bare å lete frem ditt beste vinterpadlebilde, sende det til padling@aboservice.no.
Merk eposten med Fotokonkurranse.
Vi gleder oss til å se alt dere opplever under padling på denne tiden av året!
Lykke til!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy